torstai 10. huhtikuuta 2014

Mikä löytö!

Sosiaalisessa mediassa on kirppisyhteisöä joka lähtöön. On mekkoa ja tilpehööriä ja käytettyä suihkusaippuaa ja äärettömän rumaa verhokappaa rypytyksineen päivineen ja sitten on jotakin tällästä!


Meille kun tuli takka, oli selvää että halutaan siihen eteen joku jakkara minkä päällä voi istua kun on sytytyspuuhissa. Hyvin tärkeä ominaisuus tuolta jakkaralta oli myös sen sisään kätkeytyvä säilytystila polttoroskille. 
Hankin varta vasten Jyskistä mustan nahkaisen (juu, siis, tekonahkaisen) jakkaran, joka lahosi ehkä ensimmäisen kuukauden käytön jälkeen. Ei tainnutkaan kestää istumista vaikka myyjä kovasti sitä kehui.


Sitten eräänä kauniin päivänä nettiä selaillessani tuli eteen tämä! Ja vielä omalla paikkakunnalla! Tämä oli vastaus kaikkeen. Vielä upeen värinenkin. (Toki suunnittelin että sen voisi uudelleen verhoilla jotenkin, mutta kun ukko sanoi että hänen mielestään se sopii meille vallan mainiosti tuollaisenakin, päätin käytää tilanteen hyväkseni, kun tällä kertaa retro <3 jutuilleni ei puristeltu päätä.)



Ja joo, onhan se aika upeen näkönen kun takka vielä heijastaa siihen omat sävynsä. Kaikki tämä kauneus maailmassa (siis meidän kodissamme) maksoi vaivaiset 40€. Mielestäni ei yhtään liikaa, ei sitten niin yhtään! Olen siitä joka päivä niin iloinen, että olisin voinut maksaa enemmänkin sen saadakseni. 

Vielä hieman taistellaan niistä parista lipastosta, jotka "olis niiiin kiva saada tohon"..

Ystävällisin terveisin,
Sulo

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Eiksvaa ^^
      Joo, tuntee onnistuneensa kun tekee löytöjä :D

      Poista
    2. Nimim. Cittarin kenkäviikoista ihan tiätämätön. Nyt on likkojen kenkäkaapit ajantasalla taas.
      Ps. Mun tuli vallan kyynel ku luin sun ton ylläolevan tekstin. Kesken työpäivän meinaan. Kaunista!

      Poista