keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Arkeni, armaani.


Niin, se arki. 
Viimeaikoina arkeni on ollut hyvin vaihtelevan mielekästä. Työpäivät ovat olleet hyvin erilaisia, mies oli siellä reissussa, kevät tekee tuloaan, virtaa riittää, jumppailu maistuu ja ruokakin on hyvää.


Simppa sai alkuviikosta uuden stailin, kun kaveri kävi vetämässä haukun taas kesäkarvalle. Tässä toki vielä pehko rehottaa.



Ne vähäiset kukat, joiden kanssa selvittiin talvesta, kukoistavat oikeen! Ja kyllä tässä jotakin horttonoomi-nimikettä voisi alkaa harkitsemaan, sillä viimevuotiset kesäkukkaset kukkii eteisessä! En oikeastaan tiennyt sen olevan mahdollista, ennenkuin jollakin ihmekonstilla niin kävi. Kerrankin siitä, että unohtaa kastella kukat, on kai jotain hyötyä. Anoppi sano, että ne talvehti onnistuneesti. Tais kastelijakin jollain tasolla vähän talvehtia.


Tässä on nyt ollut näitä vapaapäiviä, pyhistä johtuen. Pyhät kun on töissä, voi arkena möllöttää. Koira on ollut hyvin tyytyväinen meidän kahdenkeskisiin pitkiin aamuihin, jotka oikeestaan on jatkuneet välillä iltaan saakka.. Vaikka en nyt itseäni suorastaan tituleeraa mielenterveyspotilaaksi (vaikka asuinkumppanini saattais esittää vastalauseen), kyllä tää kevät nyt vaikuttaa ihan meikäläiselläkin (niin ihan jos selvennän, niin sillä poppoolla on vähän rankkaa keväisin ja syksyisin..) Voi luoja että on vähän vaikeeta välillä. Kai se on normaalia, että samassa lauseessa naurattaa, itkettää ilosta ja surusta, vituttaa ja vähän pelottaaki. Siellä mää sitte huutelen itelleni, että paa lopettaen sit jo. Ja sit mennään taas :D 

Emmää sit oikeesti oo hullu. Mää oon vaan vähän juntti ja sekasin.


No, ikeaihme oli keksiny laittaa markkinoille tämmösen minikasvihuoneen ja sehän ihan kutsu mua! Siellä ne salaatit nyt sit pyristelee ja yrittää kasvaa kovaa vauhtia. Siinä istutushommassa kävi vähän sillai hassusti et luin sitte ohjeet jälkeen ku olin kaatanu kaikki siemenet sillai rairuohotyylisesti yhteen pieneen ruukkuun. Ohje kerto, että yks tai kaks siementä per ruukku. Siinä vähän sitte "eroteltiin". 


Tämä kuva edustaa pääsiäistä.
Töissä pyhälisiä tienaamassa (näitten mun pyhälisäjuttujen perusteella mulla pitäis kai olla hirveesti rahaa, en ymmärrä miks ei oo?!) meni sitten suurin osa pääsiäisestä. Kyllä mä ehdin viettää aikaa ystävien kanssa, käydä äitillä herkkupäivällisellä ja wanhassa kanalassa lounastamassa ukkosen kanssa (voitin facebookin kautta lounaan, aika jee), pesäpalloakin tais tulla katteltua ja hämmennystä aiheutettua. Söin suklaamunankin.


Tää on se mökkiselfie.


Kevät tuli keittiöön.
Äitin isä kävi eilen meillä puolisonsa kanssa. Oltiin keilaamassa, se kun on harrastanut sitä jo parikytvuotta. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa, eihän ne edes ollu käyny meijän "uudessa" kodissa. Niin sitä vaan, että pistin keittiöön kevään, kun kerran tuli vieraita. Leivoin muuten sitä karppiporkkanakakkua, ihan sikahyvää! Eikä turvonnu vatta.


Niin, kun se opinnäytetyö sitten tuli tehtyä niin tässä olis vielä pikku loppukiripuhtia. Näyttösuunnitelman vääntöä ja asioiden yksinkertaistamista. Ei oo mun juttu. Mää teen kyllä, kun joku vaan kirjais nää jutut ylös. 


Ilta-ajelujen kuvailua. Peuroja ja auringonlaskua.


Tässä kun kukun pari yötä, niin saa sitten nukkua seuraavat viisi. Tuntuu vaan hetkittäin niin ylitsepääsemättömältä odottaa, että kello olisi 7. Viimeksi melkein mätkin siivouskärryn hengiltä, kun säikähdin, että kuka mun taakse on hiippaillut. 
Ammatinvalintaa, ammatinvalintaa.

Niin, mietin muuten sitä fitnessbuumi-juttua, enkä oikein tiedä mitä olen asiasta mieltä. Otan tässä nyt kantaa, kun melkein joka blogissa niin kai kuuluu tehdä. 
Toisaalta se menee niin yli, kato kun mä en niistä juomista ja jauheista ja niistä niin tiedä. Se crossfitti kuulostaa kivalta, mut eiks samaa hommaa vois tehdä vaikka jossain maatilalla ja saada siitä palkkaa? Ehkä tää on se syy miks mää oon lihava, etten oikein aina ymmärrä miks pitää hikoilla rivissä kun sen vois tehdä jossain niin, että siitä oikeesti hyötyis. Tässä siis koitan kouluttaa ajatuksiani siihen, että jumpppailu ja salilla käyminen on hyvä juttu, tulos näkyy sitte haukkarissa ja perseessä, ei tilillä tai siistissä pihassa.
Sitte kun ajattelen tätä taas toiselta kantilta niin täähän on pirun siisti juttu! Jos joku asia saa ihmiset liikkumaan, niin eihän siinä voi olla mitään huonoa? Eihän? Ei ainakaan mun mielestä.

Että joo, mää tykkään tästä fitnessibuumista!

(nyt tää spotifyn randomjuttu heitti robinia soimaan, että pitää varmaan lopettaa tää lätinä)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti