maanantai 11. marraskuuta 2013

Vuoden ekat!

Lauantaina oli ne "vuoden ekat" pikkujoulut, kuten aiemmin mainostin. 


R-ystävä tuli esittelemään uutta harrastustaan. Aluksi pidimme Partylite-kutsut. Tuo kynttilähomma on petollista. Olen kynttiläfriikki. Ja Partylitet tarjoavat jos jonkinlaista kynttilää, hintaakin löytyy. Ostoslistalla oli parit joululahjat ja jotakin kivaa itselle, kummatkin löytyivät.



Herkuista ei ollut pulaa. Kuvassa näkyvien lisäksi oli naikkoset leiponeet kakkuja ja toivat mukanaan kaikkea muuta mukavaa naposteltavaa. Tietenkin ihan liikaa!


Koska pukki oli kiireinen, tuli hemaiseva jouluDonna hoitamaan tämän tehtävän. Kaikki olivat olleet tosi kilttejä. Minun paketistani löytyi älysormikkaat, joita olen oikeastaan aina aliarvioinut ja pitänyt vähän semmosena humpuukina. Eilen kuitenkin koiran kanssa tallustellessa ulkona kylmässä tuli todistettua niiden mukavuus. Koska lenkkeily ja puhelimen näpräys kuuluvat oleellisesti yhteen! :D


Kivalla porukalla näkeminen on aina mukavaa.

Pikkujoulujen jatkot olivat paikallisessa yökerhossa. Esiintymässä siellä oli Klamydia, joka hitusen huvitti. Kyseistä pändiä on tullut kuunneltua joskus kymmenisen vuotta aikaa ja oli hauskaa, kun vanhoja piisejä osasi vielä lauleskella ulkoa :D. En tiedä onko se hyvä vai huono asia.

Aamulla/päivällä/illalla olo olikin sen mukainen.
Isänpäiväjuttuja juhlittiin sitten vasta iltasella, pienimuotoisesti tosin. Isi oli tyytyväinen saamiinsa sukkiin ja perinteiseen arpa-pakettiin. 

ps. Maanantaikaan ei tunnu yhtään pahalta, kun tietää että ei tartte mennä töihin! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti