sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Koirauutisia!

Mulla on niiiin mahtavia koirauutisia etten malta olla mainostamatta sitä kaikkialla! Muutenkin viikonloppu (loppujenlopuksi) oli oikein kiva, vaikka vähillä unilla mentiin työmaalla. Mutta se kiva osuus näin kahden pyhäpäivän jälkeen on sitten tilipäivänä!

No, sitten siihen aiheeseen..
Koirani simppa on tunnetusti ehkä Loimaan suurin koiravihaaja. Tai eläinvihaaja paremminkin. Tänään lähdettiin sorkkimaan tikulla jäätä, joka MURTUI! Jee! Lähdettiin lenkille M-ystävän koiran kanssa ja olin niin fiiliksissä koko lenkin että voi jessus. Zico räksytti ensimmäisen 50 metriä ja lenkki loppui siihen kun koiruudet haistelivat sulassa sovussa toistensa perskarvoja. 


Tää oli meille iso juttu! Toivottavasti päästään "harjottelemaan" toistekin, sillä tavotteena olis ettei lenkillä tarttis kiljua kaikille karvaisille enää. 

Toivo oli jo melkein menetetty, mutta onneks lähettiin. Hei vielä kerran jeejee!


Päivällä aiemmin käytiin hurjastelemassa mökillä, tietoisesti vähän puhtia pois. Tätä ei välttämättä olis kylläkään tarvittu, mut väitän että pienoisella väsymystilalla oli osuutensa siihen loppulenkin rauhallisuuteen. 

Nyt ollaan vähän väsyneitä. Puhti lähti ja otettiin iso askel eteenpäin. Ens kertaa orotellessa! 

Ensi viikko tekee tuloaan, ja hyvä niin, sillä kolmen työvuoron jälkeen mulla alkaa puolentoistaviikon loma! Pientä kivaa tiedossa, kuten pikkujouluja, ukkosen keikkaa, tiatteria kummitätskän kanssa ja erinin konsertti. 

Oon nyt niin jeejee-fiiliksellä et ihan "levikset reppee"! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti