sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Rentoiluviikonloppu!

On ollu niin kivan rento viikonloppu että huh! Olin töistä vapaalla, kuten ehkä jo viittailin aikasemmin. Lauantain pulkkailu oli tosi jees ja vaikka olkapää saikin iskua, kipeät rintalihakset huusivat riemuaan! Kyl lapsilla vaan on kivempaa!

Saatiin myös suunniteltua tulevaa.. Ystävänpäiväjuhlat olis tiedossa. :) Putouksesta löysin jo lempparin; mutinaa ja sekalaista selitystä tanpereelta!

Tänään äiti kävi tuomassa meille pari nahkatuolia, pitää siis alkaa roudaamaan tavaroita taas "omille paikoilleen", se on kivaa se muuten! Kakkosäiti pisti viestiä, että päivä Tukholmassa reissu on varattu, joten matkailusarallakin on jotakin kivaa tiedossa! Ja ettei totuus unohdu, tääkin hetki on kiva! :) Katottiin kotitontun kans hyvä leffa ja tehtiin jalkakylpyjä. Huomenna intoa puskuen töihin ja sieltä suoraan vyöhyketerapiaan, asia jota suosittelen kaikille. Aukee oman kropan tila ihan uudella tavalla!

Pikku vaatehuoneen siivouspuuska ja komisario Koskisen tarinoitten kautta unten maille! Ps. joulupukki toi muuten Sofin uuden kirjan, odotan aika innolla että pääsen siihen käsiks!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti