perjantai 25. tammikuuta 2013

Koukussa!

Tai puikoissa, miten vain. Minä olen! Ollut jo koko talven. Taitaa olla jopa hei ennätystalvi tässä sukkatehtaassa, en ole laskenut, enkä laske. Vaikka joskus kyllä vois.

Tänään innostuin, kun tässä nyt ei ole kun tätä aikaa, tekemään tällaiset. Viikonloppuna vietetään yllärikemuja yhdelle syntyvälle persoonalle (osallistumiseni toki vaakalaudalla, mutta lahjan toimitan silti). En sitten keksinyt muutakaan. Ajattelin jo, että tutti ja rätti olis kivat, mutta oikeesti nää taitaa olla kyllä kivemmat. Ei sillä, ettäkö sinne kauppaan saakka olisin selvinnyt, tai selvisin ovelle, ja samaa reittiä takaisin. Kiva flunssa, tykkään susta niiiiiin!




Syntyi siis lapsukaiselle tennarisukat, tai mikkänenyo. Puikoilla yhteensä 28 silmukkaa, lankana 7 veljestä. Converse-merkki piti alunperin laittaa napista, mutta eihän mulla ollut kahta samallaista valkoista nappia, joten virkutin sitten tuollaiset, jotka ajaa asian. Jos nyt jotakuta kiinnostaa "päänikeksimä" ohje, voi sitä kysäistä. Toki netistä saattaa löytyä, en kyllä itse löytänyt kun virkattavan version. Eipä nuo kyllä niin kovin vaikeat ole, soveltamalla onnistuu. :)

Tein muutan samanlaiset aikuisten sukat, ne sitten taas hieman vanhemmalle herralle lahjaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti