lauantai 5. tammikuuta 2013

Pikainen perjantaikeikka.

Aloitin viikonloppuvapaani Turkureissulla, pikaisella sellaisella. Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja hyviä löytöjä. Mieli kiittää kun pääsee pois tutuista naamoista hetkeksi. Ja sitten on kiva tulla takaisinkin. :)

Tänään olen rentoillut. Tehnyt ruokaa ja siivonnut joulun pois. Jo oli aikakin. Vaikka joulu on ihana asia, joka vuosi odotan että saan siivota tavarat ja koristeet pois ja laittaa "ne tutut" takaisin paikoilleen.

Kovasti on muuten ollut puhetta nyt tästä presidentin puheesta ja ihmisten palkoista ja asemista ja tehtävistä. Olen oikeasti sen kannalla, että saat palkkaa tekemästäsi työstä. Monessakaan paikkaa se ei toteudu, mutta sitä olisi hyvä tavoitella. Joskus pitää vaan pystyä sanomaan ei, se ei kuulu tehtäviini. Joskus sitten taas voit tehdä asioita sen enempää miettimättä ja saada palkan vaikka hymystä jonka saat aikaan. Mielestäni on hienoa että Sauli haluaisi vähentää palkkaansa. Toki joka pennonen hänelle kuulukoon. Minusta ei olisi samanlaiseen vastuuseen, eikä varmasti monesta muustakaan. Niistä joista tuntuu että on, vaalit tulevat taas "kohta"! ;) Siihen asti, ollaan tyytyväisiä siihen mitä saadaan. Jos intoa on tavoitella jotakin suurempaa, pitää aloittaa peilin edestä, ja muistaa vilkuilla aina sinne kun tulee onnistumisia.. tai niitä epäonnistumisia.

Tämä tyttö lähtee nyt pulkkailemaan lauantai-illan ratoksi!

Muutama kuva eilisestä reissusta..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti