torstai 29. toukokuuta 2014

Koulusa.

Tänään oli hartaasti odotettu koirakoulu. Tunti oli hyvin valaiseva ja opettavainen. Ihana Hanna-pikkuserkkuni piti meille "koulua" vanhan hallin vintillä, koirakoulunsa tiloissa. Simo sai valtavasti kehuja omistautumisestaan mua kohtaan ja hyvästä keskittymiskyvystään. Nyt on sitten pallo heitetty mulle ja lähdetään lenkeille reenailemaan juttuja käytäntöön ja toivotaan että ohitukset alkais sujua toivotusti. Kärsivällisyyttä ja johdonmukaisuutta tarvitaan. Elämä tuntuu ajavan mua tilanteisiin joissa noita kahta harjotetaan tosissaan, tää koulu olikin ehkä mulle. ;)


Ja niin, namejakin tarvitaan. (Harjoituksissa meillä oli mukana nakkeja, luulen että ne on aika kova sana jatkossakin!)

Tuli niin paljon huippuohjeita mitä tehdä, mutta päällimmäinen/ensimmäinen to do lista menee ehkä näin:
-varmista että jääkaapissa on aina nakkeja
-valkkaa yksi kaulapanta koulutustilanteita varten
-osta maksalaatikkoa kongiin (koitetaan alkaa purkaa eroahdistusta sillä)
-älä revi/nyi koiraa kaulapannasta
-kehu korkealla äänellä! 
-ole johdonmukainen toimissa
-vaihda sana "tänne", sanaan "tule" (oon ennen käyttäny sanaa tänne, hyvässä ja pahassa, nyt unohdetaan paha ja käytetään tule-sanaa, joka tarkottaa aina jotain kivaa)
-ole kärsivällinen, projekti on pitkä mutta toivottavasti tuloksellinen

Että tässä alkuun :D

Viikonloppuna Loimaalla järjestetään Jyberfestit, joista aiempina vuosina onkin ollut kuvapläjäyksiä. Katsotaan otanko tänävuonna kameraa mukaan; on luvattu huonoa ilmaa ja pändit ei oikein sytytä (paitsi egotrippi ja gasoline guys ihan vähän). Kivaa kuitenkin että järkätään taas! Go team Jykke! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti