maanantai 6. tammikuuta 2014

makkarat kuriin!

Ilman mitään sen kummempia lupauksia, joita yleensä uudelle vuodelle asetetaan, asetin itselleni tavoitteen, jonka päämääränä on hyvä olo. 


Joulupukki toi uuden blenderin vanhan rikkimenneen tilalle, joten pirtelöitä on tullut valmistettua aamu- ja iltapalaksi. Tavoitteena on päästä leivänmussuttamisesta eroon, kun se kerran ei sovi niin ei sovi. 


Enemmän hedelmiä ja kasviksia, vaikka välipalaksi, karkinkorvikkeeksi. Nekään eivät sovi, hammaslääkäri niin viimeksi juuri sanoi kun ihmettelin reikien määrää. Melkein itkin tuomion saadessani. Herkkuperse on aina herkkuperse. Onneks ananaskin on herkkua!


Salaatteja lisää lounaaksi. Usein tulee syötyä liian raskaasti ja sitten unettaa monta tuntia. 


Koira katselee kaihoisasti elämää ulkona. Ja siellä on muuten oltukkin!
Alkuvuoden aikana olen lenkkeillyt enemmän kun koko joulukuussa yhteensä. Kivoja lenkkejä kivojen ihmisten kanssa! Uusia reittejä ja uusia tutustuttamisia toisiin koiriin. Melkein olen varma, että koira löysi elämänsä rakkauden eräästä narttubulldogista, sillä meno oli niin rennon näköistä ja hajuja vaihdettiin nokasta toiseen sulassa sovussa. Hienoja hetkiä meijän räyhärakille!

Nämä tällaiset "elämänlaadunparannusjutut" ovat pieniä asioita arjessa, mutta pitkässä juoksussa tuntuu hyvältä. Ajatuksena olisi saada hieman oloa kevenemään, mutta paineita sen suhteen ei ole, kevenee jos kevenee. Kesällä olisi kiva jos makkarat olisi kurissa, mutta se ei ole mistään muusta kiinni kun ihan musta ittestä!

Niinkun äitini minua ohjeisti aikanaan: "Kato ei kannata laihduttaa, koska se jos mikä on perseestä! On paljon kivempi laihtua, se on kivaa!"



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti