tiistai 14. tammikuuta 2014

aurinko paistaa!

Jaksan iloita siitä! Oli pitkä pimeä jakso, en edes muista koska viimeksi olen nähnyt aurinkoa. Muistelin, että viime vuonna samoihin aikoihin olin yhtä iloinen tuosta piristävästä möllykästä. Energiaa on heti jotenkin ihan eri tavalla.. tai olisi..

Viikonloppu meni sängynpohjalla maaten kuumeen kourissa. Ihme tauti. Korkea kuume kolme päivää ja palkaks siitä kamala päänsärky parin päivän ajan, nyt alkaa ehkä jollain tasolla jo helpottaa. Huh. Monen päivän vapaat ja minä kipeänä, olkaa vaan hyvät työnantaja! prkl. 

Onpahan oltu kotona. Ei sillä, että mitään olis jaksanut tehdä, mutta digipoksin tallenteet ainakin hupenivat. Eilen jo oli merkkejä ilmassa jonkinlaisesta energian palautumisesta, sillä heitin petivaatteet ulos ja kavoin kameran käteen.


Jukkakin nautti auringosta.


Mummolastyle jatkuu. Jippijippi.




Rankka päivä. Kello oli eilen kaksi, kun oltiin ehditty nousemaan klo 10 ja nukkumaan tohon mennessä jo päikkäritkin. On meinaan nukuttu!


Koira koko viikonlopun kiltisti sinnitteli sohvankolossa meidän kanssa tuhisten, kun kumpikaan ei kyennyt kuumeeltaan pitkälle lenkille. Eilen sitten lähdettiin auringonlaskua katsomaan mökille ja heppu sai tarmoilla kaikki patoutuneet energiansa.



Pientä kalpeutta havaittavissa? kö?
Minä keräilin käpyjä lumen alta tuliaisiksi ja ihmettelin pakkaslumen narinaa kenkien alla. Tuli hyvä olo, kun pääsi hetkeksi ulos. 

Tässä voisi alkaa keräilemään jotakin yhteenvetoa tästä alkuvuodesta ja esimerkiksi siitä, miten liikunta ja terveellisempi ruokavalio johtavat koko viikonlopuksi kuumeen kouriin, mutta jätän sen välistä, sillä uskon että tämä oli joku "puhdistautuminen" vanhoista pöpöistä ja nyt on pöytä puhdas.

Tai sitten vaan tavallinen flunssa yhdistettynä huonoon vastustuskykyyn.

Nomutta, kun tuo aurinkokin tuolta saapui vihdoin, niin tästähän se riemu vasta sitten alkaa, eikös! Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti