tiistai 24. joulukuuta 2013

Lomalla pohjosesa!

Täällä ollaan!

Maha on ääreistäynnä kalaa ja tässä ähkytilassa on vallan sopivaa laskea kumpua ja kertoa vähän kuulumisia, samalla haistellen uunissa kypsyvää porkkanalaatikkoa, namnamnam! 

Ja kyllä, olen ollut hyvin malttavainen lahjojen suhteen. Nyt ymmärrän miksi ihmiset hankkivat lapsia tai vaikka koiria; voi avata niitten paketit eka niin pysyy maltti omien suhteen!

Kaikenlaista on jo touhuttu.. 


Matka sujui otsalampun valossa kutoen, lämmin koira"vauva" sylissä tuhisten. 


Olen käynyt jopa jo hiihtämässä! Kyl se niin tavallisen perseestä on että.. 


Maanantaina juhlittiin vähän erilaisia häitä. Nuotio loimusi, saamelaispappi hoiti viralliset osuudet ja lopuksi kuultiin joikaamista keskellä lapin erämaata. Kyllä Suomen luonto on upea!! 


Seremonian jälkeen käytiin Peltsin jalanjäljissä huovuttelemassa hääparille huoneentaulut muistoksi. Kyllä niistä tuli rumia, mutta ovatpahan persoonallisia ainakin :D ja tietenkin syötiin, poronkäryä tietenkin! 


Tämä aamui alkoi lenkillä pukin toimistolle, hiljasta oli.. 


Ja ukko sai tämän joulun parhaan lahjan ;) ainakin meidän mielestä :D


JEEE!! Ensimmäinen koko elämäni aikana! 


Terveiset rakkaalle veljelleni, KERRANKIN MINÄ ETKÄ SINÄ! 


Joulurauhanjulistus käydään täällä aina kuulemassa kaunispään huipulla. Minttukaakaon kera tietenkin.. Tällä kertaa menomatka kuljettiin moottorikelkan kyydissä, tais jäädä viimiseks, sen verran jännittävä oli toi vaunu missä istuttiin että olin varma suuresta RÄTS äänestä ja siitä miten lysähdetään keskelle ei mitään! Paluu alas tapahtui sitten jalan seuraillen suomen pisintä pulkkamäkeä.. 


Huipulla oli vähän viimaa! Mut maisemat niiin upeat! 


Sitten seuraavan kattauksen pariin..

Ihanaa aattoiltaa kaikille! <3 
Ps. Riidellään ja ryypätään sitten joskus toiste ihmeiset..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti