maanantai 14. lokakuuta 2013

Aamuvirkku!

Kun herää vapaapäivänä ennen seiskaa, ehtii muuten ihmeen paljon. Pitänee koittaa joskus uusiks. Taino, nääh.


Aamulla vietiin auto korjaajalle. Joka ei muuten taaskaan maksanu mitään. Paluumatkalla hihittelin koiran höyrykakkalle. Oli meinaan aika kylmä. Hihi. Sitten tultiin kotiin ja fiilisteltiin takkaa, oikein urakalla! Kyl meillä on hei upee takka! (Muuten, ukko anto hirveet kurssit miten pitää sitten sytyttää jne, pyh, ihanku en ennen olis valkeeta laittanu, kuuntelin kuitenki kiltisti, sille tuli varmaan tärkee olo, nääs. Yks tikku ja se oli siinä, pyromaaninalku tässä moi!)




Sit mä sain inspiraation (siis sen jälkeen kun olin myllyttäny pari varastoa järjestykseen ja intoillu joulukoristeita salaa) haravoida. Haravointi on siisti juttu. Niinku tosi hiekkasen maton imurointi tai maalaus. Kun näkee kädenjälkensä ei voi olla huonomielinen, niin se vaan menee! Ja kuvasin itteeni. Tietty.


Ja me lähettiin Tanpereelle. Käymään vaan. Velipojan luona, hääkuvia viemässä. Nopeeta ja tehokasta. Ja tietty käytiin syömässä, talvi tulee ja pitää alkaa kerätä sitä vararavintoo. Kun ei vielä oo.. tai jottain. American diner, nam! Me käydään nykyään vallan siellä. Tai tietty tehään hernekeittoa kotona. Mut Tanpereella ollessa.


Annoksesta jaksaa puolet ennenkun tulee ähky. Mut jälkkärimaha on hei erikseen! (Mua oikeesti hihityttää nää "kuvaan ruokani"-jutut. Mut ruokahan on tärkee juttu, kuvata ainaki!)


Loppupuheena julistan miten "mää en kattelis!". Kyl kotoloimaa on ihana. Tanpere on toka sitte. Mää oon niin maalta, ihanaa! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti