maanantai 3. helmikuuta 2014

iHerb

Erään blogin kautta sain vihiä kyseisestä firmasta ja sitten uteliaana tyttönä lähdin sivuille pyörimään. Voi valtava! Kaikkea ihanaa (ja tietty älyttömän tarpeellista) putiikki täynnä! Niinpä sitten menetin neitsyyteni tulliverojen maksajana. En enää ihmetteli miksi ihmiset tilaavat meren tuolta puolen tavaraa, kun sen saa PALJON halvemmalla kuin ehkäpä mistään kotimaastamme, syystä tottakai. 


Aloitin tilaamisurani varovaisesti ja lähdin liikenteeseen kaikesta suht tutusta. Käsirasvaa, hoitoainetta, rasvaa rasvan päälle eli ihonhoitoon kremeä ja hammastahnaa muun muassa.



Kaikkia tuotteita on tullut testattua jo ja kaikkeen olen hyvin tyytyväinen! Varsinkin tuo hoitoaine, voi mikä taivaallinen tuoksu! Ihan yksi lemppari on tää yllä olevassa kuvassa näkyvä 100% cocoa butter, suositeltu käytettäväksi venymisarpiin ja voin sanoa, kyllä toimii! 


Avocado öljyn käyttö iholla on mulle uutta, mutta ihan miellyttävä kokemus, en nyt tiedä eroaako tää vaikutukseltaan juurikaan kookosöljystä, tuoksu ehkä hieman neutraalimpi. 

Mutta jos innostut, niin vinkkaa ja tehdään kimppatilausta! :)

2 kommenttia:

  1. Voitas tehdä kimppatilaus :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, tehdään vaan! Mä selvittelen eka että onko muita osallistujia ja ilmottelen sulle sitte :)

      Poista