tiistai 26. maaliskuuta 2013

Mennään bussilla!

Vietin viime viikonlopun Veikkola-Espoo-Helsinki-akselilla. Kirjaimellisesti siis viikonlopun, ja alunkin.

Sunnuntaina käytiin leffassa. 8 pallo oli pätkän nimi ja hetkeen en oo niin ahdistavia huokauksia kokenu leffassa. Puistattaa vieläkin. Vastuuntunnottomat ihmiset puistattaa mua. Äärisellaiset.

Maanantai oli harvinaisen mukava. Se alkoi rahkaletuilla ja loppui haleihin. Väliin mahtui kirppistelyä, pähkinöitä, pastaa ja toteamista, että vaatekaupat on tällä hetkellä täynnä kuraa. Helsinki on jotenkin kiva. Vaikka se onkin niin täynnä. Se on niin täynnä ettei sinne mahdu omia ajatuksia juurikaan joukkoon, mikä on välillä tosi kivaa. (Pakko sanoa, että Vapiano, missä käytiin syömässä oli lounastarjouksineen tosi jees, suosittelen! Ite sai valita kaikki systeemit ja ne tehtiin siinä nokan edessä, ja ihan pilkkahintaan.)

Koin kotiintulon jotenkin tosi ahdistavana, mutta silti samalla tosi hyvänä juttuna. Mä vaan oon niin maalainen, ettei mua sais asumaan lähellekkä tollasta hulinaa.

Tää päivä oli tyhmä. Motivaatio kaikkea kohtaan oli ihan hukassa. Unetti eikä kiinnostanu tehdä mitään. Edistin vähän kuitenki kirppisurakkaa ja kävin 6 kilsan raikkaalla lenkillä. Nyt on jotenkin tosi kiva köllähtää möllikän viekkuun.

Tässä vähän kuvia turistimatkalta. Ihanaa, että on niin ihana perhe!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti