torstai 20. kesäkuuta 2013

Kirpputorilla.




Turun konttikirppis on yksi lemppareistani. Sinne on helppo löytää, se on siisti ja tavara vaihtuu tiuhaan tahtiin. Nimenomaan tavara, vaatteita en ole koskaan tuolta hankkinut, se puoli ei jotenkin oikein innosta kyseisessä paikassa.

Sattuipa niin, että viimeksi siellä käydessäni oli pihalla "markkinat", jossa myytiin pilkkahintaan kaikenlaista. Muun muassa matkalaukut olivat 5e ja käsilaukut 2e. Matkalaukuille ei ollut tarvetta, sillä niitä meillä jo on tarpeisiin (yksi koiran sänkynä, yksi hänen leluilleen ja yksi olohuoneessa lepopaikkana). Kyse siis vanhoista, nahkaisista laukuista. Oli siellä toki niitä uusiakin.

Tuo ihana Samsoniten laukku maksoi 2e. Olin kyllä sitä mieltä, että enemmän se matkalaukkua muistuttaa kun käsiversiota, mutta myyjällä oli ilmeisesti hyvä päivä, onnekseni. Ukko bongasi BAR-kyltin, joka oli kummallekin mieleinen. Hintaa oli 12e, mikä on paljon minun mielestäni kirppishinnoissa, "muttakunmäähaluun". Ja onhan tuo kiva. Retro ja hitusen "katrihtava" samaan aikaan. Voin myöhemmin laittaa kuvan, jossa kyltti omalla paikallaan.



Kojonkulmalla on kesän ajan kirpputori, jossa pyörähdimme pikaisesti. En nyt voisi sanoa, että siellä mitään kovin kummoista oli, mutta kiva oli käydä. Kirpputoreilla on aina kiva käydä! Mukaan kuitenkin lähti tämä hitusen elämää nähnyt pärekori, jonka koko ja väri kiinnittivät huomioni. En oikeastaan pidä pärekoreista, jotka ovat "omanvärisiään". Olen enemmän tumman puun ystävä, tai vaalean, tai jo harmaantuneen.. No, tämä kuitenkin maksoi 8e. Ja sen mielelläni maksoin. Koirakin tykkäsi. Kori toivottavasti löytää paikkansa olohuoneesta, puukorina, sitten kun takka on valmis ja puut saa kantaa sisään.

Palautetta tuli ja se oli suora. Seuraavanlainen:
"Katokki ettet enää raahaa yhtään lasipurkkia tai pitsiä tai maatuskaa tai mitään hiton koria tänne"
"Öh, mut minne mää ne sit vien?"
"NO ET MINNEKKÄ!"

Pyh, in your face "MINNEKKÄ"!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti