sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluyö.

Juhlayö, vai millai se meni.

Minä täällä kuitenkin valvon. Päivystän sen joulufiiliksen kanssa. Hauskaa.

Joulun juhliminen on jo aloitettu. Perjantaina lähdin äiteen luo tampereelle hypistelemään lahjoja. Lauantaina tuli muutkin paikalle. Syötiin rakletten tyylistä sapuskaa. Paistinpannu ja pöytä täynnä herkkuja, joista sai itse itselleen valmistaa parhaimpia. Saunottiin. Oleskeltiin.

Tänään, tai oikeastaan eilen, kävin iskällä koristelemassa kuusen, perinteiden mukaisesti. Saunottiin velipojan kanssa ja askarreltiin kuusenkoristeet kotikuuseen valmiiksi. Höpöteltiin, vaihdettiin kuulumisia. Kivoja kuulumisia :)

Muutaman tunnin päästä minäkin pääsen hetkeksi nukkumaan. Sitten puen kaikista lapsellisimman yöpukuni ja koristelen appiukon tuoman kuusen. Nuuhkin ja häärään. Se vain harmittaa, että kuusenkynttilät menivät rikki, eikä meillä ole tähteä latvaan, toki ihana kotitonttuni lupasi koittaa korjata asiaa.

Otan koiran kainaloon ja lähdemme valmiille. Oi miten kivaa. Vuoden paras juhla, vuoden parasta seuraa! Nauttikaahan ihmiset! Eikä vain huomisesta, ylihuomisestakin ja myös päivistä sen jälkeen.

Peace!













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti